تبلیغات
اینجا به زندگی ایده آل خود برسید - آموزش آ شنایی با قارچ و آشنایی قارچ با شکم
اینجا به زندگی ایده آل خود برسید
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


سلام
این وبلاگ جدید ، باور کنید دارم سعی خودم رو میکنم که داخلش حداقل برای چند دقیقه حال کنید، برام دعا کنید ، چون سرمایه یه وبلاگ بازدید کننده هاش، امیدوارم هر جا که هستید موفق و سالم باشید.
لطفا در اینجا برای خودتون یه فضای دوستانه ایجاد کنید ، من نسبت به اعتمادی زیادی که به شما عزیزان دارم ، قسمت نظرات برای همه ی پست ها فعال ، یعنی نیازی به تایید کردن من نیست، پس لطفا منرو سرفراز کنید و در اون از توهین و اصطلاحات زننده استفاده نکنید.
ممنون از توجهتون

مدیر وبلاگ : پدرام رادان
نویسندگان
نظرسنجی
علم بهتر است یا ثروت؟؟






شاید باورتون نشه بهترین ماده ی غذایی قارچ باور کن قارچ، هم از نظر ویتامین و پروتئین و هم از نظر مواد معدنی، اما بعضی از افراد گل بلد نیستن این مواد غذایی رو خوش مزه درست کنن، که من براشون کار رو راحت کردم، میگی نه ... فقط کافی بر روی ادامه مطلب کلیک کنی:

ته چین قارچ و بادمجان

 آموزش غذاها را با یک غذای جالب شروع می کنیم که مطمئنا بیشتر شما تا کنون آنرا میل نکرده اید پس می تواند غذایی جدید و خاطره انگیز  برای شما و خانواده تان باشد .

مواد لازم :

برنج 3 پیمانه

پیاز سرخ شده  نصف پیمانه

قارچ 150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)

زرده تخم مرغ ۳ عدد

بادمجان3 عدد متوسط  ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود)

ماست ۱ پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)

روغن مایع نصف پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی

طرز تهیه :

برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا" زنده بر می داریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته باشد ) ، سپس 3 قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا" یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم ؛ این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم ( 2 قاشق غذا خوری ) از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا" صاف می کنیم و فشار می دهیم.

 قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا" پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.

توضیحات تغذیه ای :

در این غذا موادی به کار رفته که در دسترس همه می باشد و حتما در منزل شما نیز موجود است  .این غذا دارای سبزیجات زیاد است و اگر کم روغن تهیه شود برای همه سنین مناسب خواهد بود و ضمنا از نوع آشپزی های بدون گوشت و کم هزینه است .

اگر پیمانه های برنج را 120 گرم بگیریم ، برای سرخ کردن پیاز 2 قاشق غذا خوری روغن به کار ببریم ، از ماست با چربی متوسط 5/2% استفاده کنیم و پس از سرخ کردن بادمجان روغن آن را بگیریم ، کل غذا محتوی 2300 کالری است و اگر 5 نفر به طور مساوی از آن میل کنند ، هر نفر فقط حدود  500 کالری از غذا دریافت خواهد کرد ؛ دقت کنید چون کلیه مواد آن باید  سرخ شود ، از حداقل میزان روغن استفاده کنید و برای سرخ کردن ، روغن مایع را زیاد حرارت ندهید.

عدس پلو با قارچ
مواد لازم:

یک کیلو برنج

250 گرم عدس

250 گرم قارچ

 250 گرمگوشت چرخ کرده

 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

یک فنجان روغن مایع

 3-2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده

یک قاشق چایخوری زعفران ساییده

به مقدار لازم نمک و فلفل

طرزتهیه:

برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را 3-2 ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود.

گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم . سپس یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج ریزیم و می گذاریم دم بکشد.

 کرپ قارچ و مرغ

مواد لازم برای خمیر کرپ:

 آرد 150 گرم یا یک لیوان

نمک نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ یک عدد

شیر 2 لیوان

پیازچه یک چهارم لیوان

مواد داخل کرپ :

گوشت مرغ پخته (ساطوری شده) 250 گرم
قارچ خرد شده 150 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
نمک و فلفل به اندازه لازم
پنیر موزارلا ( رنده شده) 100 گرم

 

طرز تهیه خمیر کرپ:

کرپ یک نوع خمیر پخته شده است که مراحل تهیه آن را با شکل برای شما بیان می کنیم.

در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنیدشیر  و تخم مرغ  را با هم آمیخته و کم کم به آرد و نمک اضافه کنید.

مایع خمیر را از آب صافی عبور دهید تا مخلوط یکنواختی بدست آورید. در نهایت پیازچه را افزوده و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و به اندازه یک چهارم لیوان از آن را داخل ماهیتابه ای به شکل گرد و نچسب که از پیش با برس چرب کرده و روی حرارت گذاشته اید، بریزید.

همین که خمیر خودش را گرفت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

خمیر آماده شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس به وسیله قالب گردی ازهر کرپ 3 دایره جدا کنید و از مواد آماده شده (مواد داخل کرپ) در آن گذاشته، بپیچید. بعد آن را تزئین کرده و در ظرف موردنظر بچینید.

طرز تهیه مواد داخل کرپ:

روغن را روی حرارت داغ کنید. سپس پیاز را در روغن داغ بریزید. پیاز که کمی طلایی شد، گوشت مرغ پخته و قارچ  را به آن اضافه کنید. برای این که قارچ ها تغییر رنگ ندهند، می توانید کمی آب لیمو به آنها بیفزایید. در نهایت نمک ، فلفل و پنیر موزارلا را افزوده و از روی حرارت بردارید. شما می توانید بر طبق ذائقه خود مواد داخل کرپ را تغییر دهید..





نوع مطلب :
برچسب ها : قارچ، ارزش غذایی قارچ، آشنایی با قارچ، سوپ قارچ، ته چین قارچ و بادمجان، غذا، آشپزی،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 1 خرداد 1392
یکشنبه 2 مهر 1396 06:25 ق.ظ
Yes! Finally someone writes about How much can you grow from stretching?.
یکشنبه 4 تیر 1396 05:56 ب.ظ
I'm so happy to read this. This is the kind of manual
that needs to be given and not the accidental misinformation that's
at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 12:36 ق.ظ
As the admin of this web page is working, no
uncertainty very quickly it will be famous, due to its quality contents.
پنجشنبه 31 فروردین 1396 08:09 ب.ظ
Greetings! This is my first comment here so I just
wanted to give a quick shout out and tell you
I really enjoy reading through your articles.
Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
Thank you!
سه شنبه 22 فروردین 1396 04:57 ق.ظ
I really like looking through an article that will make people think.
Also, thanks for allowing for me to comment!
یکشنبه 20 فروردین 1396 07:29 ب.ظ
This site really has all the information and facts I needed concerning this subject and didn't know who to
ask.
جمعه 18 فروردین 1396 02:38 ب.ظ
Hi! Would you mind if I share your blog with my
myspace group? There's a lot of folks that I think would really appreciate your content.
Please let me know. Thank you
یکشنبه 13 فروردین 1396 01:15 ب.ظ
Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog
site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted
of this your broadcast provided bright clear idea
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
امکانات جانبی
به سایت ما خوش آمدید برای لینک کردن ما ، فقط کافیست ما رو در وبلاگ خود با عنوان(اینجا به زندگی ایده آل خود برسید) و آدرس فعلی ثبت کنید و بعد در قسمت ارتباط با ما مشخصات خودتون رو برای من بزارید که در اولین فرصت به اون رسیدگی میشه، ممنون از توجهتون.
کلیه حقوق این وبلاگ برای اینجا به زندگی ایده آل خود برسید محفوظ است